ONSDAG

bombas av läxor och uppsatser. Varför valde jag just bf? VARFÖR!? jag gillar inte ens barn.
Idioti.
Taggar helgen iallafall, Lina anländer på fredag och stanner över natta. Vi ska dra o glo nattinnefotbollen, heja på min älskling och alla andra idioter. Inte för att oskar är idiot, men de andra kanske är det? :D elakt.
Mååste verkligen ta tag i läxan nu, annars får jag väll hela lärarteamet på mig. ouch.
`

jul snart

såå ge mig?


Från KanDee, grym

Lördags, Liseberg

hade kunnat ta med mig sängen hem, faktiskt riktigt jävla sköna. Right babe?

måndagHEHE, skrev nyss ett inlägg, råkade klicka på en annan sida, och skiten försvann.
Så nu skriver jag bara: riktigt fin bild från i fredags.
Riktigt fin kväll, hoppas en liknande kommer snart igen!
Härligt folk, härlig musik för det mesta, och härlig favorit dricka. Grymt.

FREDAG - time to parteey

Hittade typ..ingenting att ha på mig. Ska gå naken..Nej men tog något vanligt. Vafan, är inte bra på att klä upp mig. Alls. Så jeans, flätat bälte och blommigt linne. Ja men det får funka. I morgon bär det av till GÖTEBORG!
Och jag har faktiskt packat klart! Nästan.

Blev lockar ikväll, men håret ville inte samarbeta..Edit, måste färga håret igen. Det röda syns ju inte!?Snart kommer bubbis och skjutsar mig. Finns ingen bättre pojkvän!<3

tjugotredje november

alltså, fan. Blev helt plötsligt på dåligt humör, riiktigt dåligt humör. Får bokstavligen ryck på lärare, skolan, och typ allt som kommer i min väg. Hoppas helgen blir bra så att jag kommer på rätt väg igen..
Nästa helg, vad händer då? INGET. jag måste ha allt plannerat, hatar att ta dagar som de kommer. vardagar är helt okej men fan inte helgen. Får se vad jag hittar på, fest eller något. Ingen aning. Sug.


komplexbild.

22 november - två år med min skattDu vet att du är helt underbar. Ikväll har vi haft två år tillsammans, närmare bestämt omkring klockan 22.00.
Du har gjort mig lyckligast på denna jord. Visst har vi tjafsat och haft endel bråk, men allting löser sig till slut. Jag kan inte vara arg på dig, det går inte. Och det är nog en av sakerna som gör att vi passar så bra. Visserligen är vi helt olika, egentligen på alla sätt och vis, det brukar inte fungera, men med oss gjorde det de.
Det är dig jag vill leva med, det är dig jag vill åldras med, det är dig jag vill dela alla dar.
Jag önskar att vi kunde ses idag på denna speciella dag, men det tar vi igen. Du är det som får mig att gå upp på morgonen, "vilket jävla skitsnack" tycker nog många, men så fan heller. Du är verkligen mitt allt. Utan dig är det ingen Ella, och jag vet att det inte blir någon Oskar heller om jag inte finns mer. Så bra känner jag dig.

Ända sen 22 november 2009 har du visat mig nya saker, låtit mig träffa nya människor och bidragit med så jävla mycket lycka. Du ÄR min LYCKA! Min fantastiska älskling, jag önskar jag kunde beskriva hur jag känner för dig. Det är omöjligt. Så mycket ord finns det inte.

Jag älskar dig nu, då och för all framtid. Du är nr 1.

my love - 19 november


darling

två av alla bilder jag tog, i morgon kommer min favorit upp, som jag även ska rama in tillsammans med två andra bilder.

tjugonde november

Fredagskvällen blev fantastisk. Kunde inte blivit så mycket bättre tror jag. Käkade på Thai Hoa, god mat därva! Sen biodags, blev In Time som faktiskt var riktigt bra. En sån mysig kväll har jag inte haft på länge, tack min älskling! Blev ett riktigt bra förskottsfirande med andra ord ;)

Igår tvingade jag med oskar ut och fotade. Mehehe mission failed lite granna, kanske. Slänger upp några bilder i morgon tror jag.
sen, typ nyss, tog vi en sväng till Ankarsrum, herre min skapare vilka..folk. Inte alla kanske men..många. Var ju någon slags marknad, kostade på mig ett armband. Sen fick mamma och pappa köpa resten..


        
Kanske ungefär en två år gammal bild. Älskade pojken min.

Ellen har nog blivit en halv-favorit

2011-11-17

Känner för varje dag som går att vintern närmar sig mer stora fula steg.. Kylan är inget speciellt problem, men snön, slasket och halkan kan jag leva utan för all evighet. Kanske. Snön är visserligen fin att fota..men annars är detta jätte tråkigt.  Blir problem med det mesta, att överhuvudtaget ta sig någonstans. Skolan blir ju ett rinnande helvete..Här va man inte så gammal..gick nog väldigt bestämt i sexan. Har inte vuxit en mm på längden efter det..sad but true.

Anyway, i morgon är det fredag! Jag och bubbis ska gå på bio, om det inte finns någon annan, blir det Breakin Dawn. Meen nu kollade jag på sf att In Time går! Men är väll kanske så illa tvungen att gå på BD, annars blir jag väll ihjälhuggen av mina fina klasskamrater..

onsdag

Idag har jag varit glad, till skillnad från igår, eller var det i förrgår..helvetet bröt ut rent utsagt..
Träffade Emy igår, alltid lika skönt att få prata ur sig lite. thank you lord!

Det är något som gör mig så jävla glad, men kan inte sätta fingret på det. Oskar och jag har två år på tisdag, det gör mig glad, eller mest lycklig kanske? I helgen ska jag och min bubbis ha en myshelg, och sannerligen lite firande inför tisdagen eftersom vi inte träffas då :(.  På fredagen nästa vecka är det plannerat fest, sen bär de av åt Göteborg och Liseberg! Sen så är det massa mer saker jag ser fram emot, bara längtar till allting känns det som.

Jag är sämst i världen på att blogga, har haft 3546 bloggar, nästan.. den här va bland den första jag gjorde. Men har tagit bort alla inlägg för att börja om på ny kula. Tror jag ska skriva som en dagbok.. Lär väll inte gå så värst eftersom jag aldrig skrivit klart ens hälften i en dagbok i hela mitt liv. Anyway, anyhow. Just nu är allting bra, i stort sett, men ändå som en jävla bergochdalbana.

FÖRSÖKER

försöker göra om här, och det är duktigt jobbigt.

RSS 2.0